Sírelmékek tisztítása

Tisztelt látogató,

ezen a lapon tájékozódhat a síremlékek tisztításáról, és ezen tevékenység árairól.  Az árak alap irányárak, a szemrevételezés után tudunk egy teljes árajánlattal élni az érdeklődő felé. Nehezítő tényező lehet például a síremlék hozzáférhetősége, a közlekedési utaktól való távolsága. Ez nem azt jelenti, hogy a megbízást nem tudjuk elvállalni, de ez biztosan felárat fog eredményezni, ezért kell először felmérni a terepet. A felmérést ingyenesen elvégezzük a túrkevei temetőkertekben. A síremlékek tisztítását magasnyomású mosóval végezzük, vegyszert az esetek 99%-ban NEM alkalmazunk!

Alap irányárak , melyek a mindenkor érvényes általános forgalmi adót tartalmazzák:

  • Egyes lefedetlen műkő síremlék és sírkeret tisztítása – 10,900 Ft
  • Dupla lefedetlen műkő síremlék és sírkeret tisztítása – 14,900 Ft
  • Egyes lefedett műkő síremlék és sírkeret tisztítása – 15,900 Ft
  • Dupla lefedett műkő síremlék és sírkeret tisztítása – 19,900 Ft

A nanotechnológiás védelem ára négyzetméterenként 1270 Ft.

Ezt a tevékenységet egyelőre
csak Túrkevén végezzük!

Tehát a megrendelés menete a következő:
  1. A megrendelő kitölti ezen a lapon alul található kapcsolatfelvételi űrlapot, a síremlék elhelyezkedésével kapcsolatos információkkal együtt. Amennyiben van fényképe, akkor feltöltheti azt is, megkönnyítendő az azonosítást. Ha nem rendelkezik képpel, mi készítünk a munka elkezdése előtt mindenképpen.
  2. Felmérjük a munkát, és egy árajánlattal élünk  a megrendelő felé írásban, elektronikus úton vagy papíron, de mindenképpen írásban. Amennyiben ez elnyeri a megrendelő tetszését, és a fizetési módozatban is megállapodunk, abban az esetben elkezdjük a munkát, amelyet fényképekkel dokumentálunk.
  3. A megbízás teljesítése után a megrendelőnek lehetősége nyílik értékelni az elvégzett munkát az oldal vendégkönyvében!